you know you love GN'R

            

 
WELCOME TO THE JUNGLE


Üdvözöllek a Gportal egyetlen működő (és mivel egyetlen működő, ezért leginformáltabb, legtöbbször frissített, és leg- minden egyéb) Guns N' Roses rajongói oldalán. A banda a rock-kultúra szerves része, így szinte biztos, hogy találkoztál már a Sweet Child O' Mine, Paradise City, Knockin' On Heaven's Door és November Rain című slágereikkel (ha pedig nem, akkor ideje bepótolni a mulasztást). Ismerd meg az utolsó nagy rockbandát!

Az oldal legfőbb célja, hogy friss híreket és galériát nyújtson a meglévő, és rengeteg infót a leendő rajongóknak. Egyre több cikk és modul várja, hogy átböngészd őket.
Ha szereted/tiszteled őket, regisztrálj! Így plusz tartalmakhoz is hozzáférhetsz. Jó szórakozást!
(az oldal a régi felállású Guns N' Roses-zal foglalkozik)

A szerkesztő

 

 
BREAKING NEWS
Friss bejegyzések
2012.03.15. 18:19
2012.02.28. 08:50
2012.02.16. 17:53
2012.02.15. 18:58
2012.02.15. 18:42
Friss hozzászólások
 
SCREAMER

>> hirdetési ambícióidat ide kattintva teljesítheted ki / click here to advert<<

 
AFFILIATES
 
KNOCKING ON HEAVENS DOOR
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek, frissítések

:)

Boldog Szülinapot Steven Adler!

2012.01.22. 12:44, LuCy

2012

Enyhe fáziskéséssel, igaz?

Biztos észrevettétek, hogy az utóbbi időben hanyagolom az oldalt. Ennek az oka mi más, mint a suli... Nagyon stréberesen hangzik? Eszem ágában sincs bezárni az oldalt, bár nem nagyon látogatjátok (igaz, minek látogassátok, mikor mostanság alig frissül). Mindenesetre boldog 2012-t mindenkinek, ami az oldalt illeti, majd igyekszem. Peace~

2012.01.16. 15:47, LuCy

Két koncerten nyit a Guns N' Rosesnak Duff McKagan csapata

 

Konkretizálódott, amiről korábban csak pletykák szóltak: korszakalkotó módon Duff McKagan bandája, a Loaded nyit majd a Guns N’ Rosesnak két észak-amerikai koncerten a hónap közepén. Nyilván némi közös zenélésre is számítani lehet majd a két ex-gunnertől…
Duff McKagan és bandája, az épp az aktuális The Taking lemezt turnéztató Loaded december 16-án Seattle-ben és december 17-én Vancouverben játszik majd a Guns N’ Roses nyitóbandájaként. Az első koncert alighanem különös jelentőséggel bír a basszusgitáros számára, hiszen ő maga is a washingtoni nagyvárosból származik.
Duff eredetileg 1997-ben, nem sokkal Slash távozását követően lépett ki a bandából, és egészen 2010. október 14-éig nem is beszélt W. Axl Rose-zal. Tavaly ősszel azonban Londonban véletlenül összefutottak: a hivatalos verzió szerint a basszusgitáros nem zenei természetű ügyeit intézni érkezett a brit fővárosba, és fogalma sem volt róla, hogy az épp ott koncertező énekes és mostani társai is Londonban tartózkodnak. Arról is csak a hotelben értesült, hogy Rose szobája szomszédos az övével. Duff a You Could Be Mine-ban, a Patience-ben, a Knockin' On Heaven's Doorban és a Nice Boysban végül színpadra is lépett a Guns N' Roses jelenlegi tagságával, és a koncert végén még meghajolni is felment velük a színpadra. Ez volt az első alkalom a Use Your Illusion világturné 1993-as befejezése óta, hogy Duff megosztotta a színpadot Axllel. A koncert utáni napon a két egykori kolléga együtt vacsorázott, és a hírek szerint végleg elásták a csatabárdot. „Számomra a legfontosabb az esély volt, hogy találkozhattunk Axl-lel, hiszen a hotelben egymás melletti szobákat kaptunk”, mondta nem sokkal utána McKagan. „Nagyszerű: ennek meg kellett történnie. Hogy pontosan mi zajlott le, amikor ismét egymásba botlottunk, az magánügy, de örülök, hogy sor került rá."
Axl nemrég Eddie Trunknak adott interjújában lebegtette meg, hogy a Loaded a jövőben felbukkan majd néhányszor a Guns előtt. Mindez különös jelentőséggel bír a zenekar jövő tavasszal esedékes Rock And Roll Hall Of Fame beiktatása előtt, hiszen Duff napi kapcsolatban áll Slash-sel, akivel Axl másfél évtizede nem hajlandó kibékülni...
 
Forrás: Shockmagazin
2011.12.13. 20:24, LuCy

Guns N' Roses reunion: csak rock'n'roll, nem atomfizika

 

Annyi már most bizonyos, hogy ha a banda régi dobosain múlna a Guns N' Roses régi tagjainak összeállása az áprilisi Rock And Roll Hall Of Fame beiktatáson, összejönne a dolog. Steven Adler és Matt Sorum egyaránt arról beszéltek az utóbbi napokban, hogy reménykednek egy GN'R reunionben.
„Több emailt is küldtünk a menedzserének, amikor éppen azonos környéken voltunk, hogy szívesen játszanék egy-két dalt, de sosem érkezett válasz", magyarázta Axllel ápolt viszonyáról Steven Adler a Rolling Stone-nak. „Hét éve beszéltünk utoljára, akkor minden rendben volt... De az az interjú nem tetszett, amit októberben a That Metal Showban adott. Egyetlen kérdésre sem válaszolt. Garantálom azt, ami egyébként Eddie Trunk és a másik műsorvezető arcára is ki volt írva: mielőtt Axl megjelent, a menedzsere közölte velük, hogy ha ezt és ezt meg merik tőle kérdezni, szó nélkül távozni fog a beszélgetés kellős közepén. Azokra a kérdésekre pedig, amiket fel mertek tenni neki, szintén nem válaszolt. Azt mondta, amit akart, és mindenért mindig mást hibáztatott. Ki nem szarja le ezt? Csalódott voltam... Azt vártam, valami jobbat hallok majd tőle. Aztán a Rock And Roll Hall Of Fame dolog... Ezért gondolom, hogy nem fog eljönni. Mintha csak haragudott volna... Nem is válaszolt, amikor Eddie rákérdezett, csak annyit mondott, hogy bla-bla-bla-bla... Aztán valami olyat, hogy nem tudja, mit várnak az emberek tőle és a régi bandától. Hogyhogy mit várnak? Bassza meg, nem lehetnénk egyszerű emberek, akik annak idején együtt zenéltek, hihetetlen dolgokat éltek meg együtt, és nem játszhatnánk el simán pár nótát? Istenem, ez csak rock'n'roll, nem atomfizika!"
Steven szerint a többiek jelenléte nem kérdéses. „Sokat jelentene számomra, ha Axl ott lenne. Az is, ha Izzy eljönne. Tudom, hogy Duff és Slash ott lesznek, hiszen normális emberek. Izzy boldog a saját dolgaival, és teljes életet él. Egyike a hőseimnek, jobban felnézek rá, mint bárki másra. Steven Tyler és Izzy a két legnagyszerűbb ember, akikkel valaha találkoztam vagy akikre valaha hasonlítani akartam. Be akarom fejezni azokkal a barmokkal, amit annak idején elkezdtünk! Elkezdtünk valamit, szóval akkor fejezzük is be úgy, hogy legalább még egyszer együtt játszunk. Szeretnék csinálni egy világ körüli turnét, és tudom, hogy Slash és Duff is így vannak ezzel. Tartozunk ennyivel a rajongóknak. Húsz éve nem álltunk együtt a színpadon, de a rajongók megmaradtak a banda mellett, és hisznek benne. Minden nap kapom az üzeneteket az emberektől, hogy mennyit jelentett nekik az eredeti felállás. És természetesen Matt Sorumnak és Dizzy Reednek is ott a helye a beiktatáson. Dizzy játszott a Use Your Illusion lemezeken, és régebb óta van Axllel, mint bárki más. Megérdemli. Matt is. Azt hiszem, így heten érdemeljük meg."
Matt Sorum, aki korábban szintén azt mondta, hogy ha a Guns régi tagjai valaha is összeállnának, két dobossal kellene útra kelni, egy friss interjúban úgy fogalmazott: reméli, hogy lesz reunion. „Mindenki reménykedik abban, hogy a Rock And Roll Hall Of Fame beiktatáson ismét színpadra állunk majd. Pont most beszéltem Steven Adlerrel, kapcsolatban vagyunk. Mi biztos ott leszünk, és remélhetőleg jól érezzük majd magunkat. Ami az újjáalakulást illeti, remélem, hogy egyszer összejön. De a dolog azon múlik, el tudja-e rendezni a dolgokat Slash és Axl."
 
Forrás: Shockmagazin
2011.12.09. 23:27, LuCy

A Guns N' Roses beiktatása nem kérdés, csak az, hogy ők ott lesznek-e

 

A kocka el van vetve: a Red Hot Chili Peppers és a Beastie Boys mellett a Guns N’ Rosest is biztosan beiktatják jövő tavasszal a Rock And Roll Hall Of Fame-be. Az eredeti felállás összeállásáról szóló találgatások már eddig is sosem látott szárnyra keltek – innentől kezdve mindenkinek be kell rendezkednie arra, hogy az áprilisi ceremóniáig folyamatos téma lesz a Guns.
A finalisták közül egy több mint ötszáz fős szakmai – értsd: zenészekből és zeneipari arcokból álló – zsűri választotta ki az öt győztest, akiket áprilisban hivatalosan is beiktatnak majd a clevelandi Rock And Roll Hall Of Fame And Museum hírességei közé. A feltétel mindössze annyi, hogy a beiktatásig több mint huszonöt évnek kell eltelnie az adott előadó első lemezének megjelenése óta, és a Guns N' Roses esetében pont jövőre érkezik el ez az időpont. Mint kiderült, aktuális befutók a Guns mellett a Red Hot Chili Peppers, a Beastie Boys és a Faces is.
A beiktatás hagyományosan kiemelt médiaeseménynek számít, ahol akár régi tagok is ismét összeölelkezhetnek. 2009-ben, a Metallica beiktatásakor például az akkor már több mint nyolc éve nem tag Jason Newsted is fellépett társaival a ceremónián, és természetesen a beiktatottak között volt a huszonöt éve elhunyt eredeti basszer, Cliff Burton is. Néha azonban épp ennek ellenkezője történik: a Van Halent kizárólag két ex-tag, Sammy Hagar és Michael Anthony képviselték, az aktív leosztásból senki sem jelent meg az eseményen. A Guns klasszikus – értsd: Slash kilépése előtti – felállásaiból W. Axl Rose énekes és Slash nincsenek egymással beszélőviszonyban, ők ha hinni lehet a híreknek, 1996 óta nem is találkoztak egymással. Steven Adler, a csapat eredeti dobosa a '90-es évek eleje óta nem tartja a kapcsolatot a frontemberrel, de a többiekkel kiegyensúlyozott viszonyt ápol, akárcsak Izzy Stradlin gitáros, aki szintén minden egykori társával jó barátságban van. Matt Sorum dobos és Axl 2006-ban ásták el a csatabárdot, Duff McKagan basszusgitáros pedig tavaly októberben vette fel ismét a kapcsolatot az énekessel, amikor meglepetésszerűen színpadra is lépett Londonban a Guns jelenlegi tagságával. Gilby Clarke gitáros már az ezredforduló környékén újjáéledő GN'R egyik első koncertjén is vendégeskedett, Dizzy Reed billentyűs pedig ugyebár végig tagja volt az Axl-féle Gunsnak, vagyis a helyzet rendezése alapvetően Axl és Slash viszonyán múlik.
A Guns tagjai közül tulajdonképpen mindenkit megkérdeztek már az esetleges beiktatásról: senki sem adott egyértelmű igen vagy nem választ arra, hogy összejöhetne-e a régi leosztás a ceremónián, még maga Axl sem.
 
Forrás: Shockmagazin.hu
 
Reménykedjünk, hogy megjön az eszük...
2011.12.07. 19:56, LuCy

Guns N' Roses reunion: Matt szerint bármi benne van a pakliban

 

Amióta csak kiderült a Guns N' Roses Rock And Roll Hall Of Fame jelölése, nincs olyan interjú a tagokkal, ahol ne kerülne szóba a régi leosztás egy esetleges újonnani összeröffenése a tavaszi gálán. Most éppen Matt Sorum dobosnak szegezték neki a kérdést, aki társaihoz hasonlóan nem adott egyértelmű választ.
„Sosem tudhatod előre", mondta Matt Sorum az ausztrál Triple M rádiónak a régi tagok kibéküléséről. „Ahogy a Guns N' Rosesnál működtek a dolgok, először Slashnek és Axlnek kell rendeznie a dolgokat, ami egy cseppet problémás. Duff játszott Axllel, és úgy volt, hogy turnézni is fog vele a Loadeddal. Én hat éve találkoztam vele utoljára."
Sorum korábban azt nyilatkozta, azt tartaná ideális megoldásnak, ha egy esetleges Guns N' Roses újjáalakulásban a banda mindkét régi dobosa, azaz Steven Adler és ő is részt vennének. „Én leginkább azt mondanám nekik: hé, mindkettőnket vigyétek magatokkal! Hadd játsszam én a későbbi dolgokat. Legfeljebb két dobcuccunk lesz, kit érdekel... Ha az Appetite For Destruction anyaga jobban szól Stevennel, hát legyünk ott mindketten. Megengedhetik maguknak ezt a luxust."
Habár 2005-ben Matt rendezte korábbi nézeteltéréseit Axllel, a dobos több ízben is nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy az énekes Guns N' Roses néven turnézik mindössze egyetlen régi taggal a fedélzeten. „Oké, én nem vagyok eredeti tag, de pontosan tisztában vagyok vele, hogy a banda magját Axl mellett Slash, Duff és talán Izzy jelentették. Szégyen ez az egész, és csakis Paul McCartney jut eszembe róla. Ő talán Beatlesnek hívja magát? Nem mondom, hogy akkorák voltunk, mint a Beatles, de... Szóval Sting The Police-ként turnézik? Nem. Jimmy Page és Robert Plant koncertezett valaha is Led Zeppelinként? Nem."
A jelenleg Észak-Amerikában turnézó Guns N' Roses egyébként a napokban átlépte 13 milliós követői létszámot a Facebookon, amivel felületük a közösségi oldal száz legnépszerűbb oldala közé került. A legkedveltebb zenei oldal Eminemé 49 millió követővel, hard rock/metal vonalról a Metallica vezet több mint 22 millió lájkolóval.
 
Forrás: Shockmagazin.hu
2011.12.06. 17:57, LuCy

Összesen 18 új dalt vesz föl Slash

 

Máris három dalt rögzített jövőre esedékes új szólólemezéhez Slash, aki a hollywoodi Barefoot Recording stúdióban melózik az anyagon Eric Valentine (Queens Of The Stone Age) producer irányítása alatt. A munka oroszlánrésze azonban még hátravan.
 
„Tizenhárom további dal felvételre kész, három már megvan. Két továbbit még december előtt meg kell írni. Tizenkét nóta kerül a lemezre, és lesz hat bónuszdal”, írta a Facebookon a gitáros, aki Myles Kennedy énekessel, Bobby Schneck ritmusgitárossal, Todd Kerns basszerrel és Brent Fitz dobossal gyűri az anyagot a stúdióban. Az eddig megismert számcímek között olyanok vannak, mint a Halo, a Standing In The Sun és a Bad Rain, de a zenekar semmit nem mutat be nyilvánosan ezek közül azon két exkluzív Los Angeles-i klubbuliig, amelyekre még idén sor kerülhet.
 
„Nagyon eltér majd az első albumtól”, nyilatkozta pár hete Slash a készülő lemezről. „Rengeteg szabadságot engedtünk magunknak ezen az anyagon: roppant változatos, de a zenekar hangzása mégis egységes, csak éppen hallatszik, hogy sok különböző ötlettel rendelkezünk. És talán ez a leginkább élőben rögzített anyag is, amin csak valaha dolgoztam."
 
Slash a Billboardnak nemrég megerősítette, hogy decemberben emellett ismét összejön a Velvet Revolver, hogy kipróbáljon egy – vagy néhány – énekesjelöltet. A banda hangszeresei Scott Weiland énekes 2008-as távozása óta először idén szeptember 13-án, a New York-i Road Recovery jótékonysági koncerten álltak együtt színpadon. Slash, Duff, Matt Sorum és Dave Kushner, illetve a három ex-gunner régi kollégája, Gilby Clarke gitáros az Ours nevű csapat énekesével, Jimmy Gneccóval játszotta el a Velvet Revolver Slitherét, a Guns It's So Easyjét és Jimi Hendrix Hey Joe-ját. Nem tudni, vajon Gnecco a kipróbálandó énekesek között lesz-e vagy sem.
 
A gitáros első koncertlemeze, a Made In Stoke 24/7/11 november 14-én került a boltokba.
Forrás: Shockmagazin
2011.11.22. 11:33, LuCy

Dizzy Reed nem hiányolja Slash-t és Duffot

 

A napokban futó észak-amerikai turné és a Rock And Roll Hall Of Fame jelölés miatt a tengerentúli médiában ismét napi rendszerességgel cikkeznek a Guns N' Rosesról, és ugyan W. Axl Rose mindössze egy interjút adott a VH1 That Metal Show műsorának – hosszú évek óta ez volt az első tévés megjelenése –, társai többé-kevésbé készségesen állnak a sajtó rendelkezésére. Dizzy Reed, aki Axl mellett a mostani Guns felállás egyetlen régi tagja, egyenesen úgy nyilatkozott: a jelenlegi a zenekar általa ismert eddigi legerősebb inkarnációja.
„Ez a Guns N' Roses a banda legjobb változata, amelyikben csak valaha is zenéltem", mondta a billentyűs a Billboardnak. „Mindenki szuper-tehetséges, és kiváló kölcsönhatás működik közöttünk. Szívesen lógunk egymással, óriási móka a közös zenélés is, szóval nem kérdés, hogy számomra ez a valaha létezett legerősebb felállás." Mindez önmagában természetesen Dizzy szerint sem eredményez majd automatikusan új lemezt a közeljövőben. „Nem beszéltünk még túl sokat a témáról... Sok rögzített anyagunk van, rengeteg olyan téma, amiket még a Chinese Democracyhez kezdtünk el kidolgozni. Csupa kiadatlan cucc, amiket nagyon szívesen befejeznék és megjelentetnék. És persze mindenkinek összegyűlt egy rakás óriási ötlete, komplett dala, vagyis folyamatosan boncolgatjuk egymás témáit. Én is folyamatosan felveszem a saját ötleteimet, aztán lejátszom mindenkinek, és ebből szépen kifejlődik valami."
Az interjúkban folyamatosan visszatérő téma a banda Rock And Roll Hall Of Fame jelölése, ami ismét beindította a találgatásokat a klasszikus Guns N' Roses esetleges újbóli összeállásáról. A NY Hard Rock Music Examiner kérdésére a csapat egyik gitárosa, Ron „Bumblefoot" Thal nem tudta megítélni, valóban katasztrofális lenne-e, ha Axl, Slash, Duff McKagan, Izzy Stradlin és Steven Adler ismét egy levegőt szívnának. „Sosem voltam egy légtérben mindnyájukkal... Szerintem csak azok tudják megítélni ezt a kérdést, akik igen. Lógtam együtt Izzyvel, lógtam együtt Duff-fal, Axllel folyamatosan együtt lógok, és egyszer Adlerrel is találkoztam. Biztos, hogy különös légkör alakulna ki... Feszült légkör. De ez csak az én saját spekulációm."
DJ Ashba gitáros a michigani Banana 101.5 Rocks rádiónak csupán annyit mondott: őt személy szerint egyáltalán nem sértené, ha ismét összeállna a régi Guns. „Sokat kérdeznek erről, és abból ítélve, amit tudok, őszintén szólva nem látok rá esélyt, hogy valaha is megtörténjen. De én lennék az első, aki jegyet vesz a koncertjükre, az tuti."
 
Forrás: Shockmagazin
2011.11.20. 17:57, LuCy

Hallgasd meg az új Slash lemezt!

Slash legújabb élő kiadványa, a Made In Stoke meghallgatható ezen a linken:

http://www1.rollingstone.com/hearitnow/player/slash.html

2011.11.13. 12:19, LuCy

Decemberben újra összeáll a VR

Slash és Duff McKagan is elárulták egy-egy interjúban, hogy decemberben ismét összejön a Velvet Revolver, és megpróbál dűlőre jutni a régóta húzódó énekeskérdésben. A gitáros emellett készülő második szólóalbumáról és a Guns N' Roses Rock And Roll Hall Of Fame-es jelöléséről is beszélt.

„Decemberben elvileg megnézünk valakit, amire igazán jól esik gondolni", hintette el Duff a Too Famous To Get Fully Dressed blognak adott interjújában. „Szívem legmélyéből hiszem, hogy megtörténik a dolog..." Slash pedig a Billboardnak erősítette meg az információt: „Decemberben összejövünk, hogy együtt töltsünk némi időt pár énekessel, egyelőre ez minden, amit mondhatok..."
A Velvet Revolver hangszeresei Scott Weiland énekes 2008-as távozása óta először idén szeptember 13-án, a New York-i Road Recovery jótékonysági koncerten álltak együtt színpadon. Slash, Duff, Matt Sorum és Dave Kushner, illetve a három ex-gunner régi kollégája, Gilby Clarke gitáros az Ours nevű csapat énekesével, Jimmy Gneccóval játszotta el a Velvet Revolver Slitherét, a Guns It's So Easyjét és Jimi Hendrix Hey Joe-ját. Nem tudni, vajon Gnecco a kipróbálandó énekesek között lesz-e vagy sem.
Slash az interjúban második szólólemezéről is szót ejtett. „Nagyon eltér majd az első albumtól. Rengeteg szabadságot engedtünk magunknak ezen az anyagon: roppant változatos, de a zenekar hangzása mégis egységes, csak éppen hallatszik, hogy sok különböző ötlettel rendelkezünk. És talán ez a leginkább élőben rögzített anyag is, amin csak valaha dolgoztam." A Myles Kennedy énekessel, Bobby Schneck gitárossal, Todd Kerns basszusgitárossal és Brent Fitz dobossal készülő lemez megjelenése valamikor 2012 első felében várható, és Slash már eddig is súlyosabbnak, feszesebbnek ígérte, mint a vendégénekesek hadseregével rögzített előző albumát. Új dalokat először két speciális, zártkörű Los Angeles-i klubbulin játszik majd róla a banda valamikor még ebben az évben. Az elkészült szerzemények között olyanok vannak, mint a Halo, a Standing In The Sun és a Bad Rain.
A gitárost természetesen a Guns N' Roses Rock And Roll Hall Of Fame jelöléséről és egy esetleges újjáalakulásról is megkérdezték a gála kapcsán. „Nyilván az embernek akadnak gondolatai, mi történne, ha beszavaznának minket, de a Guns N' Roses-zal igazából nincs értelme előre tervezgetni, hogyan megy majd le a dolog. Ha megtörténik, úgyis mindenkinek össze kell magát rendeznie egy kicsit... De először várjuk meg inkább, hogy egyáltalán megválasztanak-e minket, ez ugyanis teljesen kiszámíthatatlan."
 
Forrás: Shockmagazin
2011.11.08. 18:40, LuCy
 

layout 0.3: Welcome To The Jungle by LuCy
© copyrights by gnrhungary.gp 2011
all rights reserved


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok