you know you love GN'R

 

Üdvözöllek a Gportal egyetlen működő Guns N' Roses rajongói oldalán! A banda a rock-kultúra szerves része, így szinte biztos, hogy találkoztál már a Sweet Child O' Mine, Paradise City, Knockin' On Heaven's Door és November Rain című slágereikkel (ha pedig nem, akkor ideje bepótolni a mulasztást). Ismerd meg az utolsó nagy rockbandát!

Az oldal eredeti célja az volt, hogy friss híreket nyújtson a meglévő, és rengeteg infót a leendő rajongóknak, sajnos azonban 2012 óta nem szerkesztem rendszeresen. Ennek ellenére számos cikk és modul várja, hogy átböngészd őket.
Ha szereted/tiszteled őket, regisztrálj! Így plusz tartalmakhoz is hozzáférhetsz. Jó szórakozást!
(az oldal - főként - a klasszikus felállású Guns N' Roses tagjaival foglalkozik)

 

 
BREAKING NEWS
Friss bejegyzések
2017.12.25. 19:04
2017.12.07. 15:26
2012.03.15. 18:19
2012.02.28. 08:50
2012.02.16. 17:53
Friss hozzászólások
 
SCREAMER

>> itt hirdess <<

 
AFFILIATES


 
KNOCKING ON HEAVENS DOOR
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek, frissítések
Archívum - 2011. december

Két koncerten nyit a Guns N' Rosesnak Duff McKagan csapata

2011.12.13. 20:24, LuCy

 

Konkretizálódott, amiről korábban csak pletykák szóltak: korszakalkotó módon Duff McKagan bandája, a Loaded nyit majd a Guns N’ Rosesnak két észak-amerikai koncerten a hónap közepén. Nyilván némi közös zenélésre is számítani lehet majd a két ex-gunnertől…
Duff McKagan és bandája, az épp az aktuális The Taking lemezt turnéztató Loaded december 16-án Seattle-ben és december 17-én Vancouverben játszik majd a Guns N’ Roses nyitóbandájaként. Az első koncert alighanem különös jelentőséggel bír a basszusgitáros számára, hiszen ő maga is a washingtoni nagyvárosból származik.
Duff eredetileg 1997-ben, nem sokkal Slash távozását követően lépett ki a bandából, és egészen 2010. október 14-éig nem is beszélt W. Axl Rose-zal. Tavaly ősszel azonban Londonban véletlenül összefutottak: a hivatalos verzió szerint a basszusgitáros nem zenei természetű ügyeit intézni érkezett a brit fővárosba, és fogalma sem volt róla, hogy az épp ott koncertező énekes és mostani társai is Londonban tartózkodnak. Arról is csak a hotelben értesült, hogy Rose szobája szomszédos az övével. Duff a You Could Be Mine-ban, a Patience-ben, a Knockin' On Heaven's Doorban és a Nice Boysban végül színpadra is lépett a Guns N' Roses jelenlegi tagságával, és a koncert végén még meghajolni is felment velük a színpadra. Ez volt az első alkalom a Use Your Illusion világturné 1993-as befejezése óta, hogy Duff megosztotta a színpadot Axllel. A koncert utáni napon a két egykori kolléga együtt vacsorázott, és a hírek szerint végleg elásták a csatabárdot. „Számomra a legfontosabb az esély volt, hogy találkozhattunk Axl-lel, hiszen a hotelben egymás melletti szobákat kaptunk”, mondta nem sokkal utána McKagan. „Nagyszerű: ennek meg kellett történnie. Hogy pontosan mi zajlott le, amikor ismét egymásba botlottunk, az magánügy, de örülök, hogy sor került rá."
Axl nemrég Eddie Trunknak adott interjújában lebegtette meg, hogy a Loaded a jövőben felbukkan majd néhányszor a Guns előtt. Mindez különös jelentőséggel bír a zenekar jövő tavasszal esedékes Rock And Roll Hall Of Fame beiktatása előtt, hiszen Duff napi kapcsolatban áll Slash-sel, akivel Axl másfél évtizede nem hajlandó kibékülni...
 
Forrás: Shockmagazin

Guns N' Roses reunion: csak rock'n'roll, nem atomfizika

2011.12.09. 23:27, LuCy

 

Annyi már most bizonyos, hogy ha a banda régi dobosain múlna a Guns N' Roses régi tagjainak összeállása az áprilisi Rock And Roll Hall Of Fame beiktatáson, összejönne a dolog. Steven Adler és Matt Sorum egyaránt arról beszéltek az utóbbi napokban, hogy reménykednek egy GN'R reunionben.
„Több emailt is küldtünk a menedzserének, amikor éppen azonos környéken voltunk, hogy szívesen játszanék egy-két dalt, de sosem érkezett válasz", magyarázta Axllel ápolt viszonyáról Steven Adler a Rolling Stone-nak. „Hét éve beszéltünk utoljára, akkor minden rendben volt... De az az interjú nem tetszett, amit októberben a That Metal Showban adott. Egyetlen kérdésre sem válaszolt. Garantálom azt, ami egyébként Eddie Trunk és a másik műsorvezető arcára is ki volt írva: mielőtt Axl megjelent, a menedzsere közölte velük, hogy ha ezt és ezt meg merik tőle kérdezni, szó nélkül távozni fog a beszélgetés kellős közepén. Azokra a kérdésekre pedig, amiket fel mertek tenni neki, szintén nem válaszolt. Azt mondta, amit akart, és mindenért mindig mást hibáztatott. Ki nem szarja le ezt? Csalódott voltam... Azt vártam, valami jobbat hallok majd tőle. Aztán a Rock And Roll Hall Of Fame dolog... Ezért gondolom, hogy nem fog eljönni. Mintha csak haragudott volna... Nem is válaszolt, amikor Eddie rákérdezett, csak annyit mondott, hogy bla-bla-bla-bla... Aztán valami olyat, hogy nem tudja, mit várnak az emberek tőle és a régi bandától. Hogyhogy mit várnak? Bassza meg, nem lehetnénk egyszerű emberek, akik annak idején együtt zenéltek, hihetetlen dolgokat éltek meg együtt, és nem játszhatnánk el simán pár nótát? Istenem, ez csak rock'n'roll, nem atomfizika!"
Steven szerint a többiek jelenléte nem kérdéses. „Sokat jelentene számomra, ha Axl ott lenne. Az is, ha Izzy eljönne. Tudom, hogy Duff és Slash ott lesznek, hiszen normális emberek. Izzy boldog a saját dolgaival, és teljes életet él. Egyike a hőseimnek, jobban felnézek rá, mint bárki másra. Steven Tyler és Izzy a két legnagyszerűbb ember, akikkel valaha találkoztam vagy akikre valaha hasonlítani akartam. Be akarom fejezni azokkal a barmokkal, amit annak idején elkezdtünk! Elkezdtünk valamit, szóval akkor fejezzük is be úgy, hogy legalább még egyszer együtt játszunk. Szeretnék csinálni egy világ körüli turnét, és tudom, hogy Slash és Duff is így vannak ezzel. Tartozunk ennyivel a rajongóknak. Húsz éve nem álltunk együtt a színpadon, de a rajongók megmaradtak a banda mellett, és hisznek benne. Minden nap kapom az üzeneteket az emberektől, hogy mennyit jelentett nekik az eredeti felállás. És természetesen Matt Sorumnak és Dizzy Reednek is ott a helye a beiktatáson. Dizzy játszott a Use Your Illusion lemezeken, és régebb óta van Axllel, mint bárki más. Megérdemli. Matt is. Azt hiszem, így heten érdemeljük meg."
Matt Sorum, aki korábban szintén azt mondta, hogy ha a Guns régi tagjai valaha is összeállnának, két dobossal kellene útra kelni, egy friss interjúban úgy fogalmazott: reméli, hogy lesz reunion. „Mindenki reménykedik abban, hogy a Rock And Roll Hall Of Fame beiktatáson ismét színpadra állunk majd. Pont most beszéltem Steven Adlerrel, kapcsolatban vagyunk. Mi biztos ott leszünk, és remélhetőleg jól érezzük majd magunkat. Ami az újjáalakulást illeti, remélem, hogy egyszer összejön. De a dolog azon múlik, el tudja-e rendezni a dolgokat Slash és Axl."
 
Forrás: Shockmagazin

A Guns N' Roses beiktatása nem kérdés, csak az, hogy ők ott lesznek-e

2011.12.07. 19:56, LuCy

 

A kocka el van vetve: a Red Hot Chili Peppers és a Beastie Boys mellett a Guns N’ Rosest is biztosan beiktatják jövő tavasszal a Rock And Roll Hall Of Fame-be. Az eredeti felállás összeállásáról szóló találgatások már eddig is sosem látott szárnyra keltek – innentől kezdve mindenkinek be kell rendezkednie arra, hogy az áprilisi ceremóniáig folyamatos téma lesz a Guns.
A finalisták közül egy több mint ötszáz fős szakmai – értsd: zenészekből és zeneipari arcokból álló – zsűri választotta ki az öt győztest, akiket áprilisban hivatalosan is beiktatnak majd a clevelandi Rock And Roll Hall Of Fame And Museum hírességei közé. A feltétel mindössze annyi, hogy a beiktatásig több mint huszonöt évnek kell eltelnie az adott előadó első lemezének megjelenése óta, és a Guns N' Roses esetében pont jövőre érkezik el ez az időpont. Mint kiderült, aktuális befutók a Guns mellett a Red Hot Chili Peppers, a Beastie Boys és a Faces is.
A beiktatás hagyományosan kiemelt médiaeseménynek számít, ahol akár régi tagok is ismét összeölelkezhetnek. 2009-ben, a Metallica beiktatásakor például az akkor már több mint nyolc éve nem tag Jason Newsted is fellépett társaival a ceremónián, és természetesen a beiktatottak között volt a huszonöt éve elhunyt eredeti basszer, Cliff Burton is. Néha azonban épp ennek ellenkezője történik: a Van Halent kizárólag két ex-tag, Sammy Hagar és Michael Anthony képviselték, az aktív leosztásból senki sem jelent meg az eseményen. A Guns klasszikus – értsd: Slash kilépése előtti – felállásaiból W. Axl Rose énekes és Slash nincsenek egymással beszélőviszonyban, ők ha hinni lehet a híreknek, 1996 óta nem is találkoztak egymással. Steven Adler, a csapat eredeti dobosa a '90-es évek eleje óta nem tartja a kapcsolatot a frontemberrel, de a többiekkel kiegyensúlyozott viszonyt ápol, akárcsak Izzy Stradlin gitáros, aki szintén minden egykori társával jó barátságban van. Matt Sorum dobos és Axl 2006-ban ásták el a csatabárdot, Duff McKagan basszusgitáros pedig tavaly októberben vette fel ismét a kapcsolatot az énekessel, amikor meglepetésszerűen színpadra is lépett Londonban a Guns jelenlegi tagságával. Gilby Clarke gitáros már az ezredforduló környékén újjáéledő GN'R egyik első koncertjén is vendégeskedett, Dizzy Reed billentyűs pedig ugyebár végig tagja volt az Axl-féle Gunsnak, vagyis a helyzet rendezése alapvetően Axl és Slash viszonyán múlik.
A Guns tagjai közül tulajdonképpen mindenkit megkérdeztek már az esetleges beiktatásról: senki sem adott egyértelmű igen vagy nem választ arra, hogy összejöhetne-e a régi leosztás a ceremónián, még maga Axl sem.
 
Forrás: Shockmagazin.hu
 
Reménykedjünk, hogy megjön az eszük...

Guns N' Roses reunion: Matt szerint bármi benne van a pakliban

2011.12.06. 17:57, LuCy

 

Amióta csak kiderült a Guns N' Roses Rock And Roll Hall Of Fame jelölése, nincs olyan interjú a tagokkal, ahol ne kerülne szóba a régi leosztás egy esetleges újonnani összeröffenése a tavaszi gálán. Most éppen Matt Sorum dobosnak szegezték neki a kérdést, aki társaihoz hasonlóan nem adott egyértelmű választ.
„Sosem tudhatod előre", mondta Matt Sorum az ausztrál Triple M rádiónak a régi tagok kibéküléséről. „Ahogy a Guns N' Rosesnál működtek a dolgok, először Slashnek és Axlnek kell rendeznie a dolgokat, ami egy cseppet problémás. Duff játszott Axllel, és úgy volt, hogy turnézni is fog vele a Loadeddal. Én hat éve találkoztam vele utoljára."
Sorum korábban azt nyilatkozta, azt tartaná ideális megoldásnak, ha egy esetleges Guns N' Roses újjáalakulásban a banda mindkét régi dobosa, azaz Steven Adler és ő is részt vennének. „Én leginkább azt mondanám nekik: hé, mindkettőnket vigyétek magatokkal! Hadd játsszam én a későbbi dolgokat. Legfeljebb két dobcuccunk lesz, kit érdekel... Ha az Appetite For Destruction anyaga jobban szól Stevennel, hát legyünk ott mindketten. Megengedhetik maguknak ezt a luxust."
Habár 2005-ben Matt rendezte korábbi nézeteltéréseit Axllel, a dobos több ízben is nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy az énekes Guns N' Roses néven turnézik mindössze egyetlen régi taggal a fedélzeten. „Oké, én nem vagyok eredeti tag, de pontosan tisztában vagyok vele, hogy a banda magját Axl mellett Slash, Duff és talán Izzy jelentették. Szégyen ez az egész, és csakis Paul McCartney jut eszembe róla. Ő talán Beatlesnek hívja magát? Nem mondom, hogy akkorák voltunk, mint a Beatles, de... Szóval Sting The Police-ként turnézik? Nem. Jimmy Page és Robert Plant koncertezett valaha is Led Zeppelinként? Nem."
A jelenleg Észak-Amerikában turnézó Guns N' Roses egyébként a napokban átlépte 13 milliós követői létszámot a Facebookon, amivel felületük a közösségi oldal száz legnépszerűbb oldala közé került. A legkedveltebb zenei oldal Eminemé 49 millió követővel, hard rock/metal vonalról a Metallica vezet több mint 22 millió lájkolóval.
 
Forrás: Shockmagazin.hu
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 


layout 2.0: Not In This Lifetime
© copyrights by gnrhungary.gp 2011 - 2017
all rights reserved


STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! &#9205; Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK